Translate

5/1/15

Από τη μια κρίνουμε....από την άλλη δεν θέλουμε να κριθούμε !!

Από την μια μεριά κρίνουμε, από την άλλη δεν θέλουμε να κριθούμε! Και σε τελική ανάλυση τι είπαμε? Σάλο και αναστάτωση τους προκάλεσε ο σχολιασμός των ανάρμοστων συμπεριφορών και σχολίων σε σελίδα κοινωνικής διαδικτύωσης του facebook, ως προς ένα επίσημο Αρχιμανδρίτη (ιερέα), ψάλτη και μουσικό που με πάσα αυταπάρνηση, είτε τους αρέσει είτε όχι, (τα  like στα βίντεο του ξεπερνούν το 1.000.000) διαδίδει και συνεχίζει να διαδίδει, παγκοσμίως τη βυζαντινή μουσική!
Τώρα οι ίδιοι θεωρούν ότι αυτό "δεν είναι βυζαντινή μουσική". Μην το ακούς φίλε μου, άλλαξε κανάλι!!!! Μην βγαίνεις και γράφεις δημόσια "για τα ούζα" "για τα τσίπουρα" "για τον ναργιλέ" και χάσκεις με το συνάφι σου (μπορούμε να ανεβάσουμε όλη την συνομιλία, αν και ο διαχειριστής, εστω και καθυστερημένα σας πρόλαβε και την κατεβασε, επαναφέροντας το θέμα "ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG) και κοροϊδεύεις και διαπομπεύεις έναν ιερέα!!!! Μας πως το κάνεις αυτό? Ξεχνάς ότι αυτός την ζωή του την έχει αφιερώσει στον Ιησού Χριστό υμνώντας τον και λατρεύοντας τον?? Δεν σου αρέσει άλλαξε κανάλι!
η αλλιώς θα κληθείτε για 2 πράγματα: 1) Να αποδείξετε ότι αυτό που ψάλλει δεν είναι βυζαντινή μουσική & 2) να απολογηθείτε για τα όσα γράψατε, επεικαλούμενοι ότι είναι....κλειστή ομάδα! 

Πάμε στο άλλο τώρα

Η ομάδα καλέ μας φίλε του facebook (ξέρεις εσύ) είναι δημόσια. Δεν είναι κρυφή! Κατά συνέπεια ένας που δεν είναι γραμμένος στην ομάδα μπορεί να διαβάσει όλα τα σχόλια!!! Πως λες λοιπόν ότι εμείς χρησιμοποιούμε σχόλια της "ΚΛΕΙΣΤΗΣ" ομάδας σε μια δημόσια σελίδα???

Ούτε κλειστή είναι, ούτε μυστική η ομάδα σας στο facebook!! Ο καθένας μπορεί και διαβάζει και χωρίς να είναι μέλος, όλα όσα γράφονται!!! Άρα λοιπόν δεν είναι κλειστή και μυστική. Οπότε ουσιαστικά εμείς, σχολιάσαμε τα δημόσια σχόλια διαπόμπευσης τους πατέρα!!

 Για δες παρακάτω και να μας πεις αν είναι μυστική αυτή η ομάδα και μπορείς και τα διαβάζεις μόνο εσύ και οι φίλοι σου!!! Εδώ τα διαβάσαμε εμείς που ούτε καν είμαστε μέλη.










ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΑΠΛΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ??!!!


Να είστε καλά
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *